Vi er her for deg!

På grunn av situasjonen med koronaviruset har vi stengt kontorene våre for besøk. Har du spørsmål eller behov for hjelp er vårt kundesenter tilgjengelig på e-post og telefon innenfor våre vanlige åpningstider.

Helgeland Kraft Nett reduserer nettleia

Helgeland Kraft Nett ønsker å gi et positivt bidrag i den vanskelige tiden som både private og bedrifter nå opplever. Derfor blir fastbeløpet til alle kundegrupper på Helgeland halvert for de neste 3 månedene.

- Dette er en uvirkelig situasjon for alle, og som også har påvirket vår bedrift. Vi ønsker derfor å bidra for å hjelpe både bedrifter og private. For en bedrift med stort strømuttak vil vår reduksjon totalt utgjøre nesten 3.000,- kroner i sparte kostnader for de tre månedene, sier daglig leder Nett Steinar Benum.

Spotprisen for strøm er også historisk lav for tiden og gir ytterligere hjelp til kostnadskutt for kunder som ikke har tegnet fastpris.

Har ditt lag eller forening fått sponsormidler fra Helgeland Kraft i år?

Vi får en del henvendelser fra våre samarbeidspartnere hvor mange har måttet avlyse arrangement og aktivitet på grunn av koronaviruset.

Alle lag, foreninger og arrangement som vi har inngått avtale med i 2020 vil få den støtten de er tildelt for året, selv om aktivitet avlyses eller reduseres.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om strømavtalen din, betalinger eller sponsormidler, ta gjerne kontakt med oss på e-post eller på telefon 751 00 700. Du kan også logge deg inn på Min Side for å få oversikt over ditt kundeforhold hos oss.