Jobb og karriere

Ønsker du å gjøre en forskjell? I Helgeland Kraft jobber vi hardt for å sikre at folk og bedrifter har strøm i stikkontaktene sine, og for at strømmen skal produseres på en miljø- og klimavennlig måte.
En jobb med mening

En jobb med mening

Vår visjon er å være en aktiv verdiskaper, og for oss betyr det å bruke fornybar energi til skape fremskritt og varige verdier - som kommer byer, lokalsamfunn og naturen selv til gode.
Et godt arbeidsmiljø

Et godt arbeidsmiljø

Hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng, og får jobbe med flinke kolleger som brenner for å gjøre en forskjell. Her har vi lave skuldre (bruker gjerne fleecejakke på jobb), og det er alltid noen som stiller opp når du trenger hjelp.
Gode vilkår

Gode vilkår

Hos oss får du en jobb som du kan utvikle deg i. Vi har gode velferdstilbud innen både kultur og idrett. Du får en konkurransedyktig lønn som du er fornøyd med, en arbeidshverdag du kan tilpasse etter behov og fritid, og vi har gode ordninger for pensjon og forsikring.

Karrieremuligheter

Vi trenger ikke bare mennesker med en spesifikk utdanning eller bakgrunn. Vi trenger deg som vil være med å forme fremtidens kraftproduksjon sammen med oss.

Vi har stort fokus på bærekraftige løsninger, teknologi og digitalisering. Det er viktig at våre kunder er fornøyde og til sist så er det mennesket som utgjør forskjellen!

Bli med på å gjøre verden rundt oss litt grønnere, hver dag!

Om oss

Helgeland Kraft produserer fornybar energi og utvikler strømnett til hele Helgeland. Vi selger strøm til husholdninger og bedrifter i hele landet.

Vårt mål er å være en aktiv verdiskaper. Vi har bedret forsyningssikkerhet og økt verdiskapning på Helgeland. I de senere år har vi brukt flere hundre millioner kroner på nettopp dette arbeidet.

Våre 264 medarbeidere jobber for vår visjon: Helgeland Kraft – en aktiv verdiskaper. 

Rom til å vokse

Alle ansatte i Helgeland Kraft har sine talenter og styrker. Disse har både en verdi i seg selv, for kollegene, for bedriften og samfunnet. Det er viktig for oss å gi alle ansatte rom til å vokse og utvikle seg.

Vi ønsker å dyrke og videreutvikle talentene som finnes i bedriften vår. Én av måtene vi gjør dette på er gjennom vårt årlige talentprogram.

Skolegruppa

Ønsker du informasjon fra Helgeland Kraft til klassen din eller en omvisning i våre anlegg?