Jobb og karriere

Verden bruker mer energi for hver dag som går, og fornybar kraftproduksjon har aldri vært viktigere. Vi trenger en verden uten utslipp. Dette er vår jobb å gjøre noe med!
Energimontør

Energimontør

Det er en veldig allsidig og spennende arbeidsplass med mange interessante arbeidsoppgaver. Dagene er varierte og i tillegg trives jeg med å få være mye ute.
Innkjøpskonsulent

Innkjøpskonsulent

Det er en super arbeidsplass. Det er en solid bedrift med mange hyggelige folk. Det er også en stor organisasjon med mange muligheter for å utvikle seg.
IKT servicemedarbeider

IKT servicemedarbeider

For meg er dette den perfekte arbeidsplassen. Vi har veldig gode medarbeidere på tvers av avdelingene og kunnskapsrike kollegaer på IKT.

Karrieremuligheter

Vi trenger ikke bare mennesker med en spesifikk utdanning eller bakgrunn Vi trenger deg som vil være med å forme fremtidens kraftproduksjon sammen med oss.

Vi har stort fokus på bærekraftige løsninger, teknologi og digitalisering. Det er viktig at våre kunder er fornøyde og til sist så er det mennesket som utgjør forskjellen!

Bli med på å gjøre verden rundt oss litt grønnere, hver dag!

Om oss

Helgeland Kraft produserer fornybar energi og utvikler strømnett til hele Helgeland. Vi selger strøm til husholdninger og bedrifter i hele landet.

Vårt mål er å være en aktiv verdiskaper. Vi har bedret forsyningssikkerhet og økt verdiskapning på Helgeland. I de senere år har vi brukt flere hundre millioner kroner på nettopp dette arbeidet.

Våre 264 medarbeidere jobber for vår visjon: Helgeland Kraft – en aktiv verdiskaper. 

Skolegruppa

Ønsker du informasjon fra Helgeland Kraft til klassen din eller en omvisning i våre anlegg?