Gir julegave til dem som trenger det mest

Helgeland Kraft bidrar også i år i julen med gaver, slik at de som trenger det mest får en bedre jul.

 

 

– Vi gir bort noen gaver, men hovedsakelig gavekort på strøm for å lette på en vanskelig økonomisk situasjon. Gavekortene blir gitt til veldedige organisasjoner som deretter gir dem til de familiene som trenger det mest, sier merkevareleder Ann-Helen Baadstrand i Helgeland Kraft.

I år har Helgeland Kraft mottatt henvendelser fra Frelsesarmeen i Sandnessjøen, Brønnøysund og Mosjøen. Et bidrag til jul i Grane, En gave til jul som er et samarbeid mellom Ung sanitet og Vefsn Røde Kors, Pass it on i Sandnessjøen og Hearts of Hope, Mo i Rana. I tillegg gir de to sponsorgaver til Tenn et lysaksjonen i regi av avisa Helgelendingen. Røde Kors besøkstjeneste i Brønnøysund, Håp-stiftelsen i Sandnessjøen og Bua i Mo i Rana og Mosjøen har også fått gaver.

– BUA fungerer som et bibliotek med utlån av sports- og friluftsutstyr og er et fint alternativ til forbrukersamfunnet. Dette initiativet passer i tillegg vår miljøvennlige profil  godt, sier markedskoordinator i Helgeland Kraft, Ann-Helen Baadstrand.

– Den andre sponsorgaven gir vi til Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF). Vi synes det er fint å kunne gi et bidrag til noen som driver med forebyggende arbeid.


Samfunnsengasjert

Helgeland Kraft har fremdeles noen gavekort som vil komme flere organisasjoner til gode før jul. 

– Vi samarbeider godt med organisasjonene på Helgeland og er glade for å kunne glede noen som trenger det. For min del er dette noen av årets fineste dager på jobb. Jeg setter stor pris på å få jobbe i en bedrift som er så samfunnsengasjert og det er godt å få lov til å gi en gave som kan glede noen som trenger den, sier Baadstrand.