En liten bit av Helgeland

Sommeren er over og mange studenter fra Helgeland har allerede funnet seg til rette på universitet og høgskoler rundt omkring i landet. Visste du at du kan ta strømmen din med deg?

– Man kan enkelt registrere seg på våre hjemmesider www.helgelandkraft.no, ringe oss eller sende en e-post, så ordner vi dette, forteller leder ved kundesenteret, Mona Nicolaisen. Prisoversikten finner man også på Helgeland Krafts hjemmeside.

– Man kan bli strømkunde hos Helgeland Kraft uansett hvor i landet man bor. Som medlem i Vi vil heim, tilbyr Helgeland Kraft i tillegg strøm til spotpris uten påslag det første året, forteller Nicolaisen.

Dersom man flytter et sted hvor man allerede bruker en annen strømleverandør tar Helgeland Kraft seg av det praktiske rundt leverandørbyttet.

– Vi sender en melding til nettleverandør som igjen sender melding til tidligere strømleverandør. Kundene våre slipper derfor å forholde seg til det praktiske, sier Nicolaisen. 
 
Helgeland Kraft er eid av 14 kommuner på Helgeland som i perioden 2000-2014 kunne hente ut et utbytte på 1,6 milliarder kroner. Helgeland Kraft er også en aktiv verdiskaper og har et høyt fokus på forebyggende helse, miljø og sikkerhetsarbeid.
Årlig bruker de cirka 2,5 millioner kroner i ren sponsing på kultur, lag og foreninger på Helgeland for å støtte barn og unge.

For mer informasjon, besøk www.helgelandkraft.no