Forsinket faktura

Enkelte av våre kunder har dessverre ikke mottatt faktura for april. Vi jobber med å få sendt ut disse fortløpende - beklager forsinkelsen! 😊 

Solavtale

Et tilleggsprodukt for deg som er plusskunde og produserer din egen strøm

Velg den strømavtalen som passer deg best, og selg overproduksjon til oss for spotpris.

 • Ingen bindingstid eller oppsigelsestid
 • Ingen månedsavgift
 • eFaktura eller e-postfaktura gebyrfritt
 • Papirfaktura 10,- kr eks. mva. / 12,50 kr ink. mva. 

Avtaledetaljer

 • Produktdetaljer
  Informasjon ikon

  Solavtalen gjelder kun for husholdningskunder..

   

  Informasjon ikon

  Avtaletype

  Solavtale er et tilleggsprodukt for husholdningskunder med solcelle-produksjon. Du kjøper strøm av oss til et valgfritt strømprodukt, og selger strøm til oss for spotpris, time for time. Spotprisen du får er i henhold til Nord Pool sin timespris, og avgjøres av prisområdet hvor anlegget befinner seg. Les mer om prisområdene i Norge hos statnett.no. Avtalen løper til den blir sagt opp.

  NB! Solavtale er et tilleggsprodukt. For å kunne tegne solavtale må du ha en strømavtale hos oss. Les mer om våre strømavtaler her

  Les våre vilkår her.

   

  Informasjon ikon

  Informasjon om angrerett

  Du har 14 dagers angrerett. Angrefristen utløper 14 dager etter inngåelse av avtalen. For å benytte angreretten må du underrette oss på en utvetydig måte om din beslutning om å gå fra avtalen: for eksempel, i et brev sendt via telefax, brev eller epost. Les mer om angreretten og angrerettskjema her.

   

  Informasjon ikon

  Opprinnelsesgaranti

  For et grønnere valg kan du bestille tilleggsproduktet Vannkraft fra Helgeland, som er opprinnelsesgaranti på strømmen du kjøper. Les mer om Vannkraft fra Helgeland og opprinnelsesgarantier her.

 • El-sertifikat

  Alle priser og påslag er inkludert kostnad ved obligatorisk elsertifikatordning. For mer informasjon, se websidene til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Trygg Strømhandel logo

Helgeland Kraft Strøm er sertifisert for

Trygg strømhandel

Helgeland Kraft Strøm er en av de første 24 strømleverandørene som er sertifisert av Det Norske Veritas (DNV). Målet er å skape et tryggere og enklere strømmarked for kundene.

Les mer