Forsinket faktura

Enkelte av våre kunder har dessverre ikke mottatt faktura for april. Vi jobber med å få sendt ut disse fortløpende - beklager forsinkelsen! 😊 

Strømavtaler

- Våre strømavtaler forklart

Vi må innrømme at vi får en del spørsmål om hva som skiller de forskjellige strømavtalene vi har, og har derfor forsøkt å forklare det i enkle ordlag på denne siden.

 

Informasjon ikon

Spot

Spotpris er den enkleste strømavtalen vi har. Det er en avtale hvor du betaler nøyaktig det strømmen koster akkurat nå, pluss det avtalte påslaget i spotprisavtalen. Strømprisen, til forskjell fra påslaget, varierer fra time til time. Stort sett er det rimeligere strømpris på natten, sammenlignet med når "alle" kommer hjem fra jobb i 1600-tiden. I appen vår har man god oversikt over dagens strømpriser, time for time. Ca. klokken 1400 hver dag blir prisen for neste dag oppdatert i appen. Man kan med bakgrunn i det planlegge forbruket sitt slik at man unngår å bruke mye strøm når det koster mest 🙂

Spotpris graf

 

Informasjon ikon

Fastpris

Fastpris. Vil det lønne seg, eller ikke? Det er kanskje det de aller fleste spør oss om, og som er vanskeligst for oss å svare på - fordi vi vet ikke om det lønner seg før avtaletiden er over. Det vi derimot vet med 100% sikkerhet er at prisen er forutsigbar. Til forskjell fra spotprisen har man med fastprisavtale samme pris uansett når på dagen man bruker strømmen. Man trenger derfor ikke forholde seg til periodevis høye spotprisen (eller lave, for den saks skyld). Det beste argumentet vi har for å velge fastpris er derfor forutsigbarhet!

Spotpris graf

 

Informasjon ikon

Variabel Kraft

Dette er avtalen som enkelt forklart er en fastpris "lite/light". Avtalen fungerer litt som en flytende bankrente. Det vil si, man har samme pris hver time og hver dag, helt til vi varsler prisendring. Når prisene går den ene eller andre veien, varsler vi dette via e-post eller SMS. Ny pris gjelder da 30 dager etter vi har sendt ut varsel. På det viset henger man med denne avtalen alltid 30 dager etter når det er prisendringer.

Spotpris graf

Ikke helt bestemt deg?

Se alle våre strømavtaler

This is a short intro.
Les mer
This is a short intro.
Les mer
This is a short intro.
Les mer
This is a short intro.
Les mer