Vi har lansert ny minside

For å kunne ta i bruk nye minside må man opprette en helt ny bruker

Logg inn eller opprett ny bruker til nye minside her

Vi har lansert en helt ny minside. Det betyr at du som kunde må opprette en helt ny bruker første gang du logger inn. Hvis du også laster ned appen vår vil du nå kunne bruke samme innlogging i appen som på minside.

Trykk her for å opprette ny bryker til minside.

Den nye brukeren vil ikke være et nytt kundeforhold, men en ny pålogging til minside. 

Hvorfor vi lanserer ny minside

På grunn av krav fra myndighetene om et funksjonelt skille mellom nettselskap og strømselskap i Norge ble Helgeland Kraft nødt til å gjøre noen endringer. En av disse endringene er at nettselskapet vårt har endret navn til Linea. En annen er at Linea og Helgeland Kraft Strøm ikke kan ha samme kundedatabase, og vi måtte derfor lage en ny fra bunnen av. I den sammenheng måtte vi lage en helt ny minside.

På bakgrunn av dette vil man blant annet ikke kunne se faktura vi har sendt ut før desember 2020 på minside. Skulle du ha behov for en oversikt over tidligere faktura kan man sende oss en e-post til bestilling@helgelandkraft.no.

Les mer om kravene fra myndighetene her.

Hva kan du gjøre i nye minside?

På nye minside vil du kunne se forbruk(også historisk), fremtidige faktura, målepunkter og strømavtaler. Du kan i tillegg endre personlig informasjon og søke om betalingsutsettelse. I fremtiden vil man også kunne endre strømavtalene direkte via minside og følge med på strømpriser.

Gammel minside

Hvis du har behov for kopi av faktura produsert før desember 2020 kan du logge inn til gamle minside her.